top of page

Kollektif Kariyer Merkezi ve İkinci Ofisimizin Açılışı

Gürsu Belediyesi tarafından gençlerin kendi alanlarında daha başarılı olabilmesi, yeni eğitimler alabilmesi ve bu eğitimlerden sonra sadece sertifika vermek yerine direkt ilgili şirkette işe başlangıç yapma düşüncesiyle hayata geçirilmiş harika bir merkez. Belediyeciliğin sadece yol, su, elektrik olmadığını anlatan harika bir girişim.


Gürsu Belediye başkanı Mustafa Işık'ın hakkımda söylediği kısa bir video;



Kollektif Kariyer Merkezinin fikir aşamasından açılış gününe kadar bütün süreçlerinde yer almış birisi olarak ilk günden beri destekledim. Ben de bu merkezde o dönem ki ortağım Denizhan kardeşim ile birlikte Click Game Studio şirketimizin ikinci ofisini açma kararı aldık. Bu merkezde yetişen genç arkadaşları direkt şirketimize almayı planladık.



Açılışa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Alinur Aktaş, Gürsu Belediye başkanı Mustafa Işık, Akparti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Gürsu Belediye başkan yardımcısı aynı zamanda Bursa Bilişim Derneği Başkanı Adem Yıldırım, ismini bilmediğim fakat varlıklarını bizzat hissettiğim vekillere ve başkanlara verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederim.


İnşallah Bursa'mız için taşın altına elini koyanlardan olacağım 💪


bottom of page